Michael dag: eerste Lustrum
Door: Familie Simonetti
Blijf op de hoogte en volg Linda
23 Mei 2012 | Nederland, Eindhoven
We zien ons vijf jaar geleden nog staan in het kantoortje van de Colombiaanse kinderbescherming waar wij Michael zouden krijgen; in onze nette kleding, zwetend van de tropische hitte, of juist van emotie met een knuffel van Winnie de Pooh en een kinderrugzakje in onze handen. Cesar die dit belangrijke moment voor ons vastlegt, loopt naar buiten om alvast ons manneke te filmen. We horen geroezemoes op de gang en zouden willen dat we door de muren heen konden kijken. Eindelijk wordt Michael op de arm van een dame het kantoortje binnengebracht. Wow! Wat een mooi manneke! Nog mooier dan op de foto. Stevig houdt hij het fotoboekje vast dat wij voor hem opgestuurd hebben. Hij roept: “Voy a holanda” (ik ga naar Nederland) en iedereen is vertederd. Daarna lijkt het besef door te dringen dat hij met alleen maar vreemden in het kantoortje is, dan komen de tranen en roept hij steeds “No quiero, No quiero” (ik wil niet)....
Wie wil weten hoe de rest van de dag (of de hele adoptiereis) is verlopen, nodigen we uit om te kijken naar de website die we destijds hebben bijgehouden: http://www.ben-linda.nl/Reisverslag.htm
Vanmorgen hebben we de Colombiaanse vlag buiten gehangen en vanmiddag zijn we met twee vriendjes uit zijn klas gaan lunchen bij de McDonalds. Dit keer kom ik niet met gezondere alternatieven als tegenvoorstel. Als dit voor hem een feestgevoel geeft, dan ga ik graag overstag...
We gaan dit lustrum ook nog op een andere manier vieren. We gaan een rondreis maken door Michaels geboorteland. Vandaar dat wij deze weblog begonnen zijn.
23 Mei 2012 - 16:36
Fam. Scheper:
Is het alweer 5 jaar geleden? Ik zie ons nog staan op Schiphol om jullie
te verwelkomen!
fijne Michael dag vandaag! -
23 Mei 2012 - 16:53
Yvonne (Col.lijst):
joehoe, we mogen weer digitaal naar Colombia! Van ons al weer een jaar geleden, jullie mogen nog.
Geniet ervan, ik geniet met jullie mee (en doe Cesar de groetjes).
chao,
Yvonne (Marcel, Stijn, Jorge, Roan)
23 Mei 2012 - 17:27
Yvonne Doomernik:
Kan me de verslagen om 6 uur 's ochtends nog scherp voor de geest halen. Elke dag weer tranen, van ontroering en van puur geluk. En vandaag, bij het allereerste stukje in het nieuwe blog alweer tranen....van herinnering. Mooi dat jullie nu teruggaan om Michael te laten zien waar hij vandaan komt. En mooi dat jullie weer nieuwe meisjes in het tehuis gaan helpen. Hopelijk kunnen jullie elke dag de inspiratie vinden om een mooi stukje te schrijven en wij zullen er elke dag weer naar uitzien! (8 uur is tijd zat, 6 is me nu wat te vroeg) We wensen jullie een hele goede reis, een fijne vakantie en hopen dat jullie ook weer veilig thuis komen. -
23 Mei 2012 - 17:43
Gonny Mosterd:
Oh wij zij zo blij voor jullie (en een beetje voor ons dat wij dit verslag mogen volgen !).
Wij wensen jullie een fijne voorbereiding op deze indrukwekkende reis.
Geniet van de voorpret ! -
23 Mei 2012 - 19:09
Heidi Mertens:
Ik duim voor een mooie- en beklijvende reis voor jullie!
Aftellen maar...
23 Mei 2012 - 19:52
Fam Vd Krabben:
Wij hebben destijds zo genoten van jullie reisverslag. Ook deze keer willen wij jullie weer helemaal volgen op deze bijzondere reis. Veel succes met alle voorbereidingen.
ps Michaeldag ziet er erg lekker uit.
Kus Jolanda xx -
24 Mei 2012 - 15:02
Diana:
Wederom kippen bij je verhaal. Mooi om het weer te kunnen volgen. Ik weet nog dat we 5 jaar geleden op vakantie waren en iedere ochtend op een of andere manier onze mail gingen checken om jullie te kunnen volgen. Geniet van de mooie momenten, wij genieten weer graag mee! -
10 Juni 2012 - 16:02
Joyce En Sem:
Wauw, wat een mooie start van jullie weblog! We willen jullie een hele fijne, goede, coole, gave reis toewensen! Geniet er van met zijn allen!!
Sem en de mama van Sem -
08 Augustus 2012 - 19:28
Marcel:
Lin en Ben, het ziet er weer erg verzorgd uit. Hij staat alvast bij de favorieten. -
08 Augustus 2012 - 19:29
Angelica:
Proficiat met het starten van jullie weblog!
Lieve groet, Angelica -
08 Augustus 2012 - 19:30
Aad En Riet De Beer:
We hebben bijna dagelijks de voorbereidingen gehoord en nu is het dn zover. Deze nacht gaan jullie van start. Wij wensen jullie een mooie en fijne reis, en gaan hem met plezie en emotie volgen.
Liefs Spap en Smam -
08 Augustus 2012 - 19:31
Ineke Siegenthaler:
Hey lieve Beer, Ben en Michael!
Ik ben terug uit Ibiza en ga nu jullie reisverslagen lezen. Ik ben zéér benieuwd.
Liefs Ieniemienie en nog een geweldige tijd toegewenst! XXX